НИЕ СЪЗДАВАМЕ ВАШЕТО МЕЧТАНО РАБОТНО МЯСТО!

,,Офис ТЕРА” ЕООД е българска семейна компания, предлагаща съвкупност от продукти и услуги, съпътстващи всеки процес по обзавеждане и преместване на офиса или дома.

Изключителното разнообразие от услуги и продукти дава възможност на всеки на потенциален клиент да изрази себе си чрез избор или създаване на мебели за своето офис и домашно пространство. Гарантираме спокойствие през целият процес до завършването на проекта.

Нашата цел е да Ви помогнем да изградите среда, която е продуктивна и ефективна, но също така изглежда и се чувства като дом за Вас и Вашата марка.

Екип

Екипа ни се състои от дългогодишни професионалисти, занимаващи се активно с производство на мебели и мебелно обзавеждане за дома и офиса, внос на ергономични столове и ергономични изделия, създаване на интериорен дизайн, довършителни ремонтни дейности, хамалски услуги, монтажни услуги, почистващи услуги и други

Услуги

Безплатна консултация и планиране на всички процеси по обзавеждане; изготвяне на 2D и 3D дизайни; доставка, монтажни и демонтажни дейности; разчистване на стари мебели; хамалски услуги, премествания и транспортни услуги; довършителни ремонтни дейности; шивашки услуги и много други.

Продукти

Работни, офис, посетителски, професионални и ергономични столове; градински комплекти, пейки и мебели за тераси; дивани, кресла, пуфове и всякакъв тип мека мебел по поръчка; акустични и разделителни панели; корпусна мебел по поръчка – бюра, контейнери, шкафове, стенни обшивки, рецепции; архивни системи за съхранение; завеси, щори и други; метални мебели – стандартни и по поръчка; професионално оборудване за офиси, ресторанти и хотели, и други.

и други

Ние сме тук за Вас – Доверете се на професионалистите!

Дивани и мека мебел по поръчка - Офис ЕРА
Офис тераса на IT компания по осъществен проект
0
    0
    Количка
    Вашата количка е празнаКъм Магазина