ОБЩИ УСЛОВИЯ

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА И МОНТАЖ

Заявените от Клиента артикули ще бъдат доставени на посочения от него адрес от наш партньор или куриерска фирма. Доставчика доставя стоките до адреса, без допълнително разнасяне по етажи. При необходимост от разнос – персонална уговорка може да се направи предварително, със съдействието на наш сътрудник на +359 899 530 566.

I. Срокове за доставка:

 1. За поръчки на артикули, които са налични на склад:

– Поръчки, направени през делнични дни се доставят в рамките на 2-3 работни дни* за всички областни градове.
– За всички останали населени места поръчките се доставят в рамките на 3-5 работни дни* след потвърждение на поръчката.

* Всички поръчки с метод на плащане „Банков депозит“ се изпращат към клиента след постъпване на сумата на поръчката в банковата сметка на ОФИС ТЕРА ЕООД – BG84RZBB91551014825267.

* При повишена натовареност са възможни по-дълги срокове от посочените.

В случай на промяна на срока за доставка по дадена поръчка, Клиентът ще бъде уведомен с телефонно обаждане или електронна поща.

 1. Продукти със срок за доставка или изработка:

Някои продукти на уебсайта www.officeera.com са с персонализиран срок на доставка. В описанието на тези продукти се съдържа информация за конкретните срокове на доставка, като най-често те са между 15 и 30 работни дни.

 1. Бърза доставка за град София

Предлагаме възможност за бърза и доставка с персонализирани изисквания, в рамките на град София. Цената за този вид доставка може да варира спрямо количеството артикули и адреса за доставка, затова нека изготвим индивидуална оферта по Вашето запитване.

Свържете с нас за специална ценова оферта.

II. Цени за доставка и Монтаж:

Столове:

 1. Цена за доставка до адреса на клиента за поръчки на обща стойност над 200 лв с ДДС:

– за столове в разглобен вид, в оригинална опаковка – безплатна доставка

– за столове, сглобени след предварително изпратена заявка, Клиентът заплаща такса монтаж, както следва:

– 30 лв. с ДДС за монтаж на всеки стол, чиято единична стойност е под 240 лв. с ДДС

– 50 лв. с ДДС за монтаж на всеки стол, чиято единична стойност е над 240 лв. с ДДС

– допълнително за всеки сглобен стол.

 1. Цена за доставка до адреса на клиента за поръчки на обща стойност под 200 лв. с ДДС:

– за столове в разглобен вид, в оригинална опаковка – Клиентът заплаща такса доставка в размер на 30 лв. с ДДС.

– за столове, сглобени след предварителна заявка, Клиентът заплаща такса монтаж, както следва:

– 30 лв. с ДДС за монтаж на всеки стол, чиято единична стойност е под 240 лв. с ДДС

– 50 лв. с ДДС за монтаж на всеки стол, чиято единична стойност е над 240 лв. с ДДС

– допълнително за всеки сглобен стол.

Мебели:

Поради различните по възможност размери на продуктите от категория Корпусна Мебел, всеки клиент получава индивидуална оферта за цена на доставката спрямо поръчаните от него продукти и предварително конкретизиран адрес за доставка.

III. Допълнителна информация

– При получаване на стоките чрез куриер, Клиентът е длъжен да провери количеството и състоянието на получените артикули. В случай на констатирани неточности, Клиентът има право да откаже получаването им.

– Възможно е стоки, посочени като налични на сайта www.office-era.com да са с изчерпана складова наличност или да имат различна ценова стойност, при непосредствени промени в цените на материала използван за производство. В такива случаи екипът на ОФИС ТЕРА ЕООД ще Ви информира предварително по телефона или чрез електронна поща (ако не бъде открит при позвъняване) за очакваните срокове и цени за доставка.

ОФИС ТЕРА ЕООД не отговаря за неизпълнение на сроковете по доставката, причинено от форсмажорни обстоятелства. При такъв случай, Клиентът няма право да отменя приемането на доставки, извършени със забавяне.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 1. Наложен платеж

При избор на този метод на плащане, сумата по Вашата поръчка ще заплатите директно на куриера при получаване на доставката. Опцията наложен платеж не важи за продукти, които са със срок за изработка!

В случай, че избраните от Клиента продукти са на стойност над 800 лв. с ДДС или стоките не са налични на склад, а се заявяват за изработка специално за нуждите на конкретния клиент, плащането се извършва само по банков път.

 1. Банков депозит

При избор на този метод  е необходимо да извършите банков превод към сметката на ОФИС ТЕРА ЕООД. При извършване на поръчка, ще получите имейл с банковите данни на ОФИС ТЕРА ЕООД. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ

За да заявите рекламация е достатъчно да пишете до някой от посочените имейли на сайта ни www.office-era.com, или се обадите на изброените телефони. Нашите колеги ще Ви запознаят със случаите, в които имате право да предявите такава, както и документите, които е необходимо да приложите.

 1. Заявка за рекламация

– Можете да заявите рекламация в случай на липсващ елемент или други недостатъци на закупения продукт при получаването му. Ако не предявите такава рекламация, продуктът се счита за приет.

– Можете да заявите рекламация за дефект на продукта, ако той е бил използван в нормални експлоатационни условия и в рамките на гаранционния срок, който е посочен на страницата на ОФИС ТЕРА ЕООД.

– Ако не желаете да изпратите за своя сметка дефектиралият продукт за поправка, можете да заявите посещение от наш екип, който да се заеме с подмяната на дефектните части. Тази услуга се предлага  за територията на областните градове. Посещението на наш сервизен екип се заплаща 50 лв. без ДДС /60 лв с ДДС/ за брой артикул.

Ако по някаква причина не сте имали възможност да установите недостатъци на продукт в момент на получаване, можете да заявите рекламация в сроковете съгласно българското законодателство. Своята заявка можете да подадете устно на изброените в сайта телефони или писмено на info@office-era.com.

За целта трябва да приложите следните документи, на които да се основава рекламацията:

– фактура на закупения продукт;
– снимка или видео на проблема или дефекта.

За стоките, за които има търговска гаранция, рекламациите се удовлетворяват в съответствие с условията на гаранцията.

За „Гаранционна карта“ / „Гаранция“ на закупените от ОФИС ТЕРА ЕООД продукти се счита фактурата, която ще получите онлайн или на хартиен носител, закупувайки продукта.

 1. Връщане на стока:

Според Закона за защита на потребителите Вие имате право да се откажете от продукта, който сте поръчали, без да посочвате причина и без да дължите неустойка или обезщетение, в срок от 14 календарни дни от датата на получаването му. Това, което трябва да бъде спазено в този случай е продуктът да е в отлично състояние и без видими следи от използване.

Също така трябва да заплатите разходите за доставка и да се погрижите да опаковате добре продукта, за да пристигне невредим до нашия адрес.

Ако не спазите тези условия, си запазваме правото да не приемаме върнатите продукти и да не изплатим разходите, направени при закупуването им.

Не се приема връщане в следните случай:

 • Количествени поръчки – повече от 2 броя от артикула
 • Изработени или внесени по поръчка продукти

 

0
  0
  Количка
  Вашата количка е празнаКъм Магазина