Контакти

В Офис ТЕРА ЕООД предлагаме конкурентно и честно обслужване на всеки от своите клиенти и партньори. Вярваме, че работата с хора е едно от най-важните занимания и държим преди всичко на качеството и личното отношение.

Доверете се на опита – Ние сме тук за Вас!

КОНТАКТИ

Контактна форма

Причина за връзката

14 + 9 =

Blank

Връщане на стоки и рекламация

За да заявите рекламация е достатъчно да пишете до някой от посочените имейли на сайта ни www.office-era.com или да се обадите на посочените телефони. Нашите колеги ще Ви запознаят със случаите, в които имате право да предявите такава, както и документите, които е необходимо да приложите. Повече информация може да откриете при Общи Условия

  Начини на плащане

  1. Наложен платеж

  При избор на този метод на плащане, сумата по Вашата поръчка ще заплатите директно на куриера при получаване на доставката. Опцията наложен платеж не важи за продукти, които са със срок за изработка!

  В случай, че избраните от Клиента продукти са на стойност над 800 лв. с ДДС или стоките не са налични на склад, а се заявяват за изработка специално за нуждите на конкретния клиент, плащането се извършва само по банков път.

  1. Банков депозит

  При избор на този метод  е необходимо да извършите банков превод към сметката на ОФИС ТЕРА ЕООД. При извършване на поръчка, ще получите имейл с банковите данни на ОФИС ТЕРА ЕООД. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. Повече информация може да откриете при Общи условия

  Срокове за доставка

  1. За поръчки на артикули, които са налични на склад:

  – Поръчки, направени през делнични дни се доставят в рамките на 2-3 работни дни* за всички областни градове.
  – За всички останали населени места поръчките се доставят в рамките на 3-5 работни дни* след потвърждение на поръчката.

  * Всички поръчки с метод на плащане „Банков депозит“ се изпращат към клиента след постъпване на сумата на поръчката в банковата сметка на ОФИС ТЕРА ЕООД – BG84RZBB91551014825267.

  * При повишена натовареност са възможни по-дълги срокове от посочените.

  В случай на промяна на срока за доставка по дадена поръчка, Клиентът ще бъде уведомен с телефонно обаждане или електронна поща.

  1. Продукти със срок за доставка или изработка:

  Някои продукти на уебсайта www.officeera.com са с персонализиран срок на доставка. В описанието на тези продукти се съдържа информация за конкретните срокове на доставка, като най-често те са между 15 и 30 работни дни.

  1. Бърза доставка за град София

  Предлагаме възможност за бърза и доставка с персонализирани изисквания, в рамките на град София. Цената за този вид доставка може да варира спрямо количеството артикули и адреса за доставка, затова нека изготвим индивидуална оферта по Вашето запитване.

  Свържете с нас за специална ценова оферта.

  Цени за доставка и Монтаж

  Цени за доставка и монтаж може да откриете при Общи Условия

  Затвори
  0
   0
   Количка
   Вашата количка е празнаКъм Магазина