НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на фирма „ОФИС ТЕРА“ ЕООД, за професионализма и уменията им за работа със специфични изисквания.„УЪРК БЕТЪР“ ООД е доставчик на flex-space и co-working в София, представящ индустриална визия с революционни условия на работа, целящи да осигурят отлична екосистема за сътрудничество. С екипа на „ОФИС ТЕРА“ ЕООД работихме активно по изграждането на комфортна и модерна работна среда, която е от изключително значение за нас и нашите партньори. Възложихме им да изпълнят, доставят и монтират различни по вид мебели, като:

 • Мека мебел (дивани, кресла, столове и други)
 • Корпусна мебел по поръчка (различни видове шкафове, облицовка на стълбище и други)
 • Светлинен надпис, корнизи, завеси и други
 • Градински мебели ( пейки, маси, столове, люлки и други)
 • Професионално оборудване за сервиране (различни видове посуда)

От започването до днес ние получаваме от екипа на „ОФИС ТЕРА“ ЕООД изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа. Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

             Стоян Александров – Управител на Work Better

Hitachi Solutions Europe Limited е глобална консултантска компания с фокус выв внедряването на достыпни и удобни за потребителите бизнес приложения, базирани на Microsoft технологии. Сред клиентите ни са Dr.
Martens, David Lloyd, Clarion, Rols Royce, Maxel, County councils, и много други.
На фирма „ОФИС ТЕРА” ЕООД се доверихме за цялостното обзавеждане за новото си офис пространство. Произведоха, доставиха и монтираха аз нас различни по вид мебели, като:
Ергономични бюра и столове
Аксесоари за бюра – кошници, кабеловоди, контакти и други
Дивани, фотьойли, кресла и други
Столове и заседателни маси
Корпусна мебел по порьчка Мебели за трапезария и други
При изпълнението на възложените порчки, екипт на „ОФИС ТЕРА” ЕООД се отличава с коректност, прецизност и висок професионализьм. Дейностите по договор се извршват в уговорените срокове и в съответствие с поетите ангажименти.
Разполагат с необходимото технологично оборудване, квалифицирани специалисти и нужните ресурси, за да посрещнат всяко предизвикателство. Бихме искали да изразим нашата безкрайна благодарност и уважение кьм вас и целия ви екип аз изключителната работа и внимание, които посветихте на обзавеждането на нашия офис с персонализирани мебели.
Вашият професионализьм и отдаденост кьм проекта неизменно ни впечатлиха и направиха процеса на преобразяване на нашия офис в истинско удоволствие. Мебелите, които предоставите, съчетават стил, комфорт и функционалност по начин, който превиши нашите очаквания. Всеки елемент от обзавеждането беше изработен с изключителна грижа за детайлите и носи уникалния отпечатьк на вашия майсторски талант.
Този нов офис не само предоставя на нашите служители комфортно работно пространство, но също така изльчва професионализым и уют, които спомагат за подобряване на работния процес и нашите междуличностни взаимодействия. Вие помогнахте да създадеме място, което наистина отразява нашата фирмена култура истойности.
Искаме да подчертаем, че вашата екипна работа и способност да вземете предвид нашите специфични изисквания бяха от съществено значение за успеха на този проект. Благодарим ви за вниманието и грижата, с които работихте с нас от началото до края на процеса.
Очакваме с нетрпение да продължаваме нашето сътрудничество и да препорьчаме вашата фирма на всички, които тьрсят изключително качество и професионализьм в обзавеждането.
В заключение можем уверено да препорьчаме „ОФИС ТЕРА” ЕООД като ценен и коректен партньор.

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на фирма „ОФИС TEPA“ ЕООД, за професионализма и бързината, с която се справят със специфични за изпълнение задачи.

Биорегенерация е най-голямата българска тъканна банка. Портфолиото на банката е голямо и разнообразно — от съхранение на стволови клетки до производство на висококачествени алографт продукти, прилагани в различни направления на медицината. Поради специфичната дейност на банката ни се налага да работим с различни клиенти и да се стараем да подсигурим техният комфорт, когато посещават нашите офиси.

По повод откриването на новият ни офис в МОЛ Парадайс, rp. София се обърнахме към екипана „ОФИС TEPA“ ЕООД, за да създадат една приятна атмосфера и комфорт, както за нас така и занашите клиенти.

 Екипа на „ОФИС TEPA“ ЕООД изпълниха за нас редица дейности:

 • Вътрешни ремонтни дейности
 • Създаване на 3D дизайн Хамалски имонтажни услуги
 • Проектиране и изработка на мебели и други

Те допринесоха за иновативната визия на нашето ново пространство, както и за оригиналния начин за представяне на продуктите ни. От началото на проекта до неговия край, а и след приключването му ние получаваме от екипа на „ОФИС TEPA“ ЕООД изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа.

 От името на целият екип на Биорегенерация благодарим за бързото, качествено и безкомпромисно изпълнение на проекта.

Без никакво съмнение бихме препоръчали „ОФИС TEPA“ ЕООД и със сигурност ще им се доверим и за бъдещи проекти!

 Мая Стоева – Административен Директор

0
  0
  Количка
  Вашата количка е празнаКъм Магазина